Galaxy S7 Edge Injustice Edition, smartphone-ul fanilor „Batman”

Compania coreeană Samsung a anunțat lansarea unei versiuni speciale a smartphone-ului Galaxy S7 Edge, personalizată special pentru fanii Batman.

Telefonul vine să aniverseze trei ani de la lansarea jocului Injustice: Gods Among Us și este realizat în parteneriat cu producătorul jocului, Warner Bros.

Batfone-ul coreean este însoțit de diverse elemente, mai mult sau mai puțin simbolice, inspirate din universul creat de cei de la DC Comics în jurul lui Batman. În primul rând, pe spatele telefonul există logo-ul lui Batman, construit din aur.

https://www.youtube.com/watch?v=eW_0aYguJ_E

De asemenea, în pachet sunt incluse un Batarang (arma cu care aruncă Batman) placat cu aur și o carcasă din cauciuc ce imită armura lui Batman. Lista accesoriilor incluse este completată de casca pentru realitate virtuală Gear VR care, în mod curios, nu include simboluri legate de supererou.

Dotările și construcția telefonului, cu excepțiile amintite, sunt identice cu modelul original, notează Go4it.

Galaxy S7 Edge Injustice Edition va fi lansat în luna iunie și va fi, inițial, disponibil într-un număr limitat de țări precum China, Singapore, Coreea și Rusia. Cei de la Samsung susțin însă că la puțin timp după va fi lansat și pe alte piețe, fără a da nume.

Nu a fost anunțat prețul, pe care nici nu îl vom afla, cel mai probabil, până la intrarea pe piață. Va fi, însă, cu siguranță, semnificativ mai scump decât modelul standard, care în România costă în prezent aproximativ 3.500 de lei (versiunea cea mai ieftină, de 32 GB spațiu de stocare).