7 accesorii lansate pentru Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro

Accesorii inteligente

Alături de cele două smartphone-uri tip flagship, Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro, producătorul chinez a lansat şi o serie de 7 accesorii dedicate acestor telefoane:

Boxă bluetooth cu încărcare wireless;

Noua boxă bluetooth Xiaomi are dimensiuni reduse, vine cu conectivitate NFC şi bluetooth 5.0 şi poate încărcă wireless wireless un device la 30W. Preţul acesteia este de 36 dolari.

Încărcător wireless vertical

Xiaomi a anunţat si un nou încărcător wireless vertical, unul ce ştie încărcare la 30W. Preţul acestuia este de 29 dolari.

Router Xiaomi AIoT AX3600 Wi-Fi 6

Noul router este echipat cu 7 antene, chipset  Qualcomm IPQ8071A, 512 MB RAM, 256 MB stocare şi oferă suport pentru standardul Wi-Fi 6 ce promite viteze de până la 9.6 Gbps. Preţul acestui router este de 86 dolari.

Sistem de răcire pentru gaming

Pentru cei pasionaţi de gaming, Xiaomi a anunţat un sistem de răcire exclusiv pentru Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro. Ventilatorul foloseşte baterie proprie, deci portul USB Type-C rămâne disponibil pentru un alt accesoriu. Preţul său este de 19 dolari.

Gamepad

Alături de cele două smartphone-uri, Xiaomi a prezentat şi un gamepad pentru acestea. Preţul acestuia este de 33 dolari.

Încărcător pe fir la 65W de dimensiuni reduse

Un alt accesoriu util este încărcătorul pe fir de dimensiuni reduse capabil să ofere încărcare rapidă la 65W. Acesta costă 21 dolari.

Husă tip flip

Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro au primit şi o husă tip flip disponibilă în multiple culori. Preţul acesteia este de 10 dolari.

Sursa:
Categorii: accesorii-inteligente-hardware

Tag-uri: accesoriiXiaomi Mi 10Xiaomi Mi 10 Pro