LG V60 ThinQ – primele specificații neoficiale

LG V60 ThinQ leaked images Telefoane Mobile

LG ar fi trebuit să prezinte la MWC 2020 Barcelona cele mai noi telefoanele ale sale, dar și-a anunțat retragerea de la celebrul târg înainte de anularea acestuia. Până la prezentarea oficială a noului flagship de la LG, aflăm câteva dintre specificațiile de bază. Unele vin din baza de date Geekbench, altele din două imagini din care reiese și o bună parte a designului.

LG V60 ThinQ va integra, așa cum probabil era de așteptat, cel mai nou și mai puternic procesor de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 865, alături de care LG V60 ThinQ aduce 8 GB de memorie RAM.

LG V60 ThinQ in Geekbench

Alte detalii ies la iveală printr-un leak marca Evan Blass, ce include două imagini care relevă 4 senzori pentru camera principală și unul pentru cea selfie, aflată în centrul ecranului, deci cel mai probabil într-un notch de tip picătură de apă.

LG V60 ThinQ leaked image

Mai departe se pot observa nu mai puțin de 4 microfoane, precum și un jack de 3.5 mm situat pe latura de jos, lângă portul USB Type-C și difuzorul principal. Tot din această a doua imagine vedem că bateria va fi una de mare capacitate, oferind nu mai puțin de 5000 mAh.

G V60 ThinQ leaked image

Totodată, se pare că LG V60 ThinQ va oferi conectivitate 5G, rămânând ca toate specificațiile, precum și prețul să fie anunțate la data lansării oficiale, ce rămâne momentan necunoscută.

Surse : GSM arena.com ; GSMarena.com
Categorii: lgtelefoane-mobile

Tag-uri: LGLG V60LG V60 ThinQspecificatii