Redmi pregăteşte producţia pentru display-uri LCD cu cititor de amprentă integrat

Hardware

Chiar dacă smartphone-urile cu cititor de amprentă integrat în display se găsesc peste tot în zilele noastre, până în acest moment doar telefoanele cu ecran OLED beneficiază de această caracteristică din ce în ce mai apreciată de utilizatori. Cum aceste display-uri sunt o idee mai scumpe, device-urile de buget sunt echipate în continuare cu cititoare de amprentă fizice poziţionate fie pe spate, fie lateral (dreapta de cele mai multe ori).

Managerul General Redmi, Lu Weibing, a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că Redmi (adică Xiaomi) a reuşit să “îmblânzească” şi ecranele LCD, astfel că producătorul chinez este pregătit să demareze producţia de masă de display-uri LCD cu cititor de amprentă integrat.

Din păcate noua tehnologie nu va fi prezentă pe viitoarea generaţie Redmi 9 (aceasta va fi lansată peste câteva zile), însă mai mult ca sigur va veni în echiparea standard pe Redmi 10. Teoretic, din toamnă ar trebui să vedem primele smartphone-uri de 100 dolari cu cititor de amprentă integrat în display.

Sursa:
Categorii: xiaomi

Tag-uri: cititor de amprentaRedmiRedmi 10Redmi 9Xiaomi