Când sunt lansate OPPO Find X2 și X2 Pro în România + detalii legate de ecran

Telefoane Mobile

Find X2 și X2 Pro sunt printre primele smartphone-uri importate de OPPO pe canal oficial în România.

Au început să apară informații legate de disponibilitate. Au debutat în China, iar până la sfârșitul lui martie vor ajunge pe rafturile magazinelor din Olanda, Malaezia, Indonezia, Tailanda, Filipine, Cambodgia, Singapore și Vietnam. Observați că din Europa, Olanda se află în pole position.

La scurtă distanță vor fi listate în oferta shop-urilor din alte 20 de țări: Australia, Franța, Germania, India, Italia, Kazakhstan, Kuwait, Noua Zeelandă, Pakistan, Qatar, România, Rusia, Spania, Elveția, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Marea Britanie.

Teoretic, Find X2 și X2 Pro ajung în România de la început de aprilie.

Prețurile din Europa:

Oppo Find X2 – 1000 euro;

Oppo Find X2 Pro – 1200 euro.

Specificațiile le-am notat în tabel spre a fi mai ușor de parcurs:

Care sunt diferențele între Find X2 și Find X2 Pro?

  • Find X2 Pro are 512 GB stocare, X2 se mulțumește cu 256 GB;
  • senzor de 13 Megapixeli cu periscop și zoom optic 5x + senzor ultrawide de 48 Megapixeli la Find X2 Pro vs setup mai convențional la X2 (13 Megapixeli cu zoom optic 2x și ultrawide de 12 Megapixeli);
  • dimensiuni și greutate.

Sunt identice în ce privește ecranul, CPU + GPU, conectivitate, software, baterie, construcție.

DisplayMate a testat ecranul, identic pe cele două smartphone-uri și a tras concluzia că este unul de top (după cum mi se pare și normal pentru un telefon de mobil cu preț de la 1000 euro în sus). Este un panel Samsung cu rată de refresh la 120Hz și pentru touch urcă la 240Hz, face trecerea în mod inteligent între 60Hz și 120Hz pe baza a ceea ce se desfășoară pe display. AI-ul se ocupă și de ajustarea automată pentru luminozitate și temperatura de culoare în funcție de lumina ambientală. Au integrat o tehnologie denumită O1 Ultra Vision Engine ce permite interpolarea de fps și 24 sau 30 fps este transformat în 120 fps. Au apreciat ecranul de pe Find X2 și X2 Pro pentru reflexiile reduse, luminozitate, pentru calitatea imaginii și contrast. Mai multe detalii pe aici.

Am structurat 5 puncte PRO pentru Oppo Find X2 și X2 Pro. La fel cum am spus și la GALAXY S20, nu știu dacă momentul este unul propice. O să descoperim împreună cum evoluează vânzările de smartphone-uri premium în primăvara lui 2020.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: telefoane-mobile

Tag-uri: OppoOppo Find X2Oppo Find X2 Propret Oppo Find X2