Vodafone oferă internet fix și mobil, cablu TV și telefonie mobilă sub un singur brand după integrarea UPC

Retelistica

Vodafone România a anunţat finalizarea procesului de fuziune cu UPC România, astfel că cea din urmă va înceta să mai existe ca entitate juridică.

Operatorul telecom va prelua toate drepturile şi obligaţiile UPC România fără modificări în termenii şi condiţiile existente în contractele clienţilor şi a furnizorilor. Informaţiile existente pe site-ul UPC vor fi preluate de site-ul Vodafone, iar aplicaţia My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV.

Clienţii care aveau anterior contracte separate cu UPC, respectiv Vodafone, vor primi în continuare două facturi, iar cei care plăteau factura prin intermediul internet banking-ului vor înlocui UPC România cu Vodafone pentru tot ce înseamnă servicii fixe şi TV.

Vodafone va demara şi un amblu proces de transformare a magazinilor UPC, acestea urmând a primi o configuraţie în stilul magazinelor Vodafone.

Vă reamintesc că această schimbare majoră are loc în contextul în care Vodafone a cumpărat pentru 18.4 miliarde de euro diviziile Liberty Global din Germania, România, Cehia şi Ungaria.

Categorii: vodafone

Tag-uri: fuziuneproces de fuziuneUPCvodafone