ASUS ROG Strix SCAR 17 – răcire cu metal lichid și grafică GeForce RTX 2080 SUPER

ASUS ROG Strix SCAR 17 Notebook

În cazul în care nu ai nevoie de display-ul secundar pe care ASUS ROG Zephyrus Duo 15 îl oferă și vrei să ai un laptop de gaming cu ecran de 17.3 inch dintre cele mai puternice la ora actuală, atunci poate cel de față este mai potrivit. ASUS ROG Strix SCAR 17 face parte din cea mai nouă gamă de notebok-uri premium de gaming, unul ce integrează tot ce are mai bun ASUS acum.

Un laptop fără o răcire corespunzătoare nu este un laptop de gaming. Astfel, ASUS ROG Strix SCAR 17 are funcții de răcire unice care permit atingerea puterii maxime a acceleratorului grafic high-end GeForce RTX 2080 SUPER. Acesta are patru radiatoare în loc de trei, așa cum se întâmplă în cazul altor modele Strix. Ventilatoarele sunt cu 284 de lamele, iar suprafața totală pentru disiparea termică  este de 178,125 mm2.

Compusul exotic cu metal lichid este pus pe CPU pentru fiecare laptop ROG cu procesor Intel Core din a zecea generație. Metalul lichid excelează în transferul energiei termice de la procesor la radiator, dar este conductor electric și mult mai fluid decât pasta termică standard. Procesul de aplicare a acestui material este brevetat, la fel și garnitura internă, specială ROG, concepută pentru a opri orice scurgeri care ar putea apărea în timp. În cazul lui Strix SCAR 17, compusul cu metal lichid ajută la susținerea unor frecvențe mai înalte, de până la 5,3 GHz, pe un singur nucleu, cu mai puțină presiune pe sistemul de răcire. Mai puțină presiune pe sistemul de răcire înseamnă un nivel de zgomot sub 50 dB în mod Turbo, lăsând laptopul să lucreze intens fără să tureze prea tare ventilatoarele.

Chiar și designul lui Strix SCAR 17 este proiectat pentru a îmbunătăți răcirea. Prin colaborarea cu BMW Designworks Group, Strix SCAR 17 are caracteristici unice, care conferă atât un aspect plăcut, cât și avantaje din punct de vedere al fluxului de aer. O tăiere trapezoidală aflată sub ecran asigură un flux de aer nerestricționat atunci când laptopul este deschis, iar balamalele tip foarfecă sunt deplasate în față, deschizând un spațiu suplimentar pentru o zonă 3D Flow Zone, puternic ventilată.

Specificații detaliate ASUS ROG Strix SCAR 17

Specificatii ASUS ROG Strix SCAR 17

ASUS ROG Strix SCAR 17 va fi disponibil din luna iunie a acestui an la prețuri ce încă nu au fost dezvăluite.

Categorii: asushardwarenotebook

Tag-uri: ASUSgaminglaptoplaptop ASUS gaminglaptop gaming Asusnotebook