LG Style3 – un smartphone atipic pentru 2020

Telefoane Mobile

La începutul acestui an LG anunţa prin vocea noului său CEO, Kwon Bong-seok, că divizia mobile a grupului va deveni o prioritate şi că în cel mai scurt timp aceasta va ajunge din nou pe profit după ani buni de pierderi.

Au trecut mai bine de 3 luni de la acel anunţ, dar probabil că inginerii LG folosesc Internet Explorer ca browser pentru că la ei nu a ajuns încă noua strategie. Deşi a lansat câteva modele de telefoane de atunci, producătorul sud-coreean merge în continuare pe strategia veche, ultimul exemplu, LG Style3, fiind grăitor în confirmarea acestei ipoteze.

LG Style3 este smartphone atipic, vine cu o estetică veche, breton măricel, baterie fără încărcare rapidă, scanner de amprente clasic şi deşi numele vă poate duce în eroare, nu vine cu suport pentru stylus (seria aceea se numeşte Stylo). În schimb avem un display de 6.1 inci cu rezoluţie QHD+, procesor Qualcomm Snapdragon 845 încă puternic, 4 GB RAM, cameră foto duală (48 Megapixeli + 5 Megapixeli pentru bokeh), cameră frontală de 8 Megapixeli şi certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Specificaţii sunt completate cu o baterie de 3500 mAh, 64 GB spaţiu de stocare + suport card microSD şi Android 10 ca sistem de operare.

Preţul acestui device este de 350 dolari în Japonia şi în curând ar putea fi lansată şi o versiune globală.

Sursa: playfuldroid.com