Împreună suntem mai puternici – platformă Vodafone ce oferă acces la muzică, teatru, sport, dezvoltare personală și profesională

Vodafone a lansat platforma Împreună suntem mai puternici. Prin intermediul său se oferă conținut live din domenii diverse: muzică, teatru, sport, lecții pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc).

Se oferă acces la conținut de calitate, este și opțiunea de a oferi donații directe către cei e realizează momentele de teatru, muzică, masterclasses în platformă. Aș spune că prin această platformă se oferă o modalitate în a-i susține pe artiști ce în această perioadă trec printr-un moment dificil.

Îi puteți urmări pe Tudor Chirilă, Irina Rimes, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică. Vor încerca să aducă un strop de bucurie prin momentele de muzică în regim live.

Cei ce mergeau la teatru au opțiunea în a-i vedea live pe Florin Piersic jr, Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. Sunt multe alte cursuri pe care le puteți găsi pe platforma dezvoltată de Vodafone, haristyling cu Sorin Stratulat, gătit cu Alex Petricean, gaming cu Maximilian Ioan și chiar magie cu Marius Drăguș. Cei ce-și doresc să-și mențină tonusul muscular pot participa la sesiunile de exerciții fizice (fitness online, yoga, cardio & balet, alte antrenamente).

Sesiunile live vor fi în fiecare zi și programul îl găsiți aici.

Au pregătit trei zile de concerte online pe 30.04. 1.05 și 2.05 (aș spune că au ales perioada în mod inspirat, în contextul în care ne pregătim să sărbătom 1 Mai de acasă). Sesiunile de muzică live încep în cele trei zile de la 20.00.

30.04: începe cu D-L Goe (combinație de pop, rock și blues), byron (hituri ale trupei + piese de pe albumul Noua);

1.05 – Jean Gavril (muzică pop și funk din anii 60), Tudor Chirilă, Alt Om cu un DJ set de la 22.00;

2.05 – Alina Manole (combinație de teatru și jazz), Irina Rimes.

Vodafone a pregătit o doză de entertainment pentru perioada următoare, să coloreze cumva peisajul zilelelor următoare + o metodă în a-i suține pe artiști favoriți. Programul va fi updatat în mod constant. Toate detaliile sunt aduse și pe Facebook, spre a fi mai ușor de urmărit etc.

Declarație oficială:

Ultimele săptămâni au fost despre adaptarea vieții noastre, activităților favorite și hobby-urilor, modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni. Copiii noștri urmează lecții online, ne-am transformat sufrageriile în birouri confortabile, iar divertismentul și clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming. Surprinzător, dar simt că putem sta mai aproape de prieteni, de familie și de cei dragi, chiar dacă suntem fiecare în casele noastre. Sunt mândru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe care o oferim, de acțiunile de ajutor pentru persoanele în vârstă cu scopul de a le furniza bunuri de bază prin intermediul platformelor online și al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicați în lupta împotriva Covid-19, inclusiv prin donații pentru a susține lupta aici, în România”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.