Primele randări clare cu Samsung Galaxy Note 20 Plus

Telefoane Mobile

Dacă într-un articol anterior vă prezentam primele randări cu Samsung Galaxy Note 20, aceeaşi sursă, pigtou.com, ne prezintă şi primele randări cu Samsung Galaxy Note 20 Plus (acestea sunt bazate pe informaţiile existente în acest moment şi câteva scheme CAD).

Samsung Galaxy Note 20 Plus păstrează în linii mari aceleaşi trăsături estetice pe care le-am văzut la Samsung Galaxy Note 20, însă vine în plus cu un aspect diferit pentru cei trei senzori foto de dimensiuni considerabile (se zvoneşte 108 Megapixeli + 12 Megapixeli ultra-wide + 12 Megapixeli telephoto).

Chiar dacă am sperat la un ecran curbat pentru Samsung Galaxy Note 20 Plus, se pare că sud-coreenii păstrează şi în acest caz un display plat cu margini foarte înguste. La capitolul dimensiuni avem 165 x 77.2 x 7.6 mm, nu cu mult peste Samsung Galaxy Note 20. Nici ecranul nu este cu mult mai mare, de la un 6.7 inci la versiunea de bază la 6.9 inci la cea Plus.

La bază regăsim un microfon, portul USB Type-C, un difuzor şi zona dedicată S-Pen-ului, lateral dreapta avem tastele de volum şi butonul power, lateral stânga nu avem nimic, iar în zona superioară se observă un al doilea microfon şi slotul pentru cartelele SIM.

Samsung Galaxy Note 20 Plus pare că are un plus de personalitate, o notă proprie ce îl evidenţiază în marea aceasta de telefoane. Acei senzori mari de pe spate îmi plac, îi dau un plus de seriozitate telefonului.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.