Twitter semnalează două postări ale lui Donald Trump ca fiind înşelătoare, iar preşedintele american ameninţă că închide reţelele de socializare

Software

Stau şi mă tot întreb de ceva timp cum a putut ajunge Donald Trump preşedintele celei mai puternice ţări din lume. Omul nu este în stare să îşi ascundă reacţiile, iar deciziile pe care le-a luat în ultima perioadă au întărit şi mai mult ideea că nu prea ştie ce vrea sau ce face.

Cea mai nouă astfel de ispravă are în prim plan reţeaua de socializare Twitter. În urmă cu câteva ore Twitter a marcat două postări ale lui Donald Trump ca fiind înşelătoare. În cele două postări preşedintele american susţinea că votul prin corespondenţă va fi substanţial fraudat (în special cel din California) – vor fi sparte cutiile poştale, iar buletinele de vot vor fi înlocuite cu unele printate ilegal.

La câteva ore distanţă Donald Trump a răspuns acestei situaţii în stilul său caracteristic: „Republicanii au sentimentul că platformele reţelelor de socializare cenzurează total vocile conservatoare. Noi le vom reglementa sever sau le vom închide, pentru a nu permite ca un asemenea lucru să se repete.”

Anterior Trump acuzase Twitter că se amestecă în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Dacă americanii îi vor prelungi mandatul cu încă 4 ani, Doamne fere’ (cum ar zice unii) !

Sursa: news.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.