Philips Hue Play HDMI Sync Box a primit suport pentru HDR10+ / Dolby Vision

Accesorii inteligente

Prin Philips Hue Play HDMI Sync Box poți sincroniza luminile Philips Hue din locuință cu conținutul de pe televizoarele compatibile. Au adus o actualizare software prin care conținutul de pe TV ce respectă standardele HDR10+ / Dolby Vision este sincronizat cu luminile din casă.

Actualizarea se face prin aplicația Hue Sync (poate fi instalată pe iOS și Android – App Store și Google Play). Mai sunt și alte funcții pentru dispozitivul Signify:

  • comandă vocală prin Alexa, Google și Siri;
  • recunoaște și telecomenzile standard cu infraroșu ale televizoarelor compatibile + telecomanda universală Harmony (setarea se face din Hue Sync, de acolo poate fi oprit Sync Box-ul etc).

Lista televizoarelor și dispozitivelor HDMI compatibile o găsiți aici.

Presupun că este o experiență inedită să ai lumina sincronizată cu conținutul de pe TV. Aș spune că avem de-a face cu un plus de imersivitate, ieși în evidență în fața prietenilor etc. Aș spune că și prețul este pe măsură, luminile în sine sunt destul de scumpe, iar Sync Box-ul costă…, 1236 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.