Motorola Edge Plus promite a oferi cel mai puternic sunet de pe un smartphone

Telefoane Mobile

Motorola a colaborat cu Waves Audio și prin Edge Plus promite să ofere cel mai puternic sunet din piață. Presupun că prin asta se referă la cel mai puternic sunet oferit de un smartphone în momentul de față.

Cine sunt Waves Audio?

Recunosc că nu am auzit de ei până la comunicatul trimis de Motorola. Înțeleg că este lider mondial în producție și pe partea de plug-in-uri audio, procesare digitală a semnalului audio pentru profesioniști. Munca lor este văzută în hituri audio, filme de mare succes și în cele mai populare jocuri video.

Ce oferă Motorola Edge Plus?

  • difuzoare stereo + tehnologia Waves MaxxAudio.

Waves MaxxAudio evidențiază sunetele înalte, iar bass-ul ar fi cu mult peste posibilitățile fizice ale hardware-ului prin îmbunătățirile psihoacustice ale software-ului MobileMaxx (Psychoacoustic Bass). Am preluat fix cum a spus Motorola în informarea de presă.

Au și un algoritm pentru un efect stereo cât mai pronunțat – MaxxStereo. În funcție de conținutul redat se activează MaxxVolume ce optimizează mixul audio sau MaxxDialog pentru filme și înregistrări audio. Software-ul optimizează automat setările de sunet.

Au integrat un procesor DSP – digital sound (bazat pe trei convertoare de tip DAC ce transformă sunetul digital în analog, înainte de a-l livra în amplificatoare).

Cert este că pe Motorola Edge Plus trebuie neapărat să-l aud. Nu-mi amintesc un alt smartphone care să pună preț atât de mult pe modul în care se aude. Sunt curios dacă Motorola și Waves Audio au reușit să vină cu un produs peste concurență.

Motorola Edge Plus încorporează un ecran OLED de 6.7 inch cu rată de refresh la 90Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 865, 12 GB RAM și 256 GB stocare de tip UFS 3.0, 108 Megapixeli cu f/1.8 și OIS, 7 Megapixeli de tip tele cu OIS și zoom optic 3x, 16 Megapixeli de tip ultrawide cu f/2.2, senzor TOF 3D, dual-LED și înregistrează 6K cu 30 fps, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 15W, Wi-Fi ax / 6, bluetooth 5.1 și USB type-C 3.1.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.