Bolt permite pasagerilor să ofere bacşiş şoferilor direct în aplicaţie din luna iunie

Software

Bolt, unul dintre cele mai mari servicii de ride sharing din Europa, a lansat o nouă funcţie în aplicaţia sa, aceea de a oferi bacşiş şoferilor. Pentru a putea utiliza această funcţie, toţi utilizatorii Bolt trebuie să aducă la zi aplicaţia, indiferent dacă vorbim de Android sau iOS.

Procesul în sine este destul de simplu. Pasagerii vor vedea opțiunea de a lăsa un bacșiș la sfârșitul cursei, atunci când o evaluează. Ei pot alege dintre opțiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase. Bacșișul poate fi lăsat în maximum 15 minute după încheierea călătoriei, iar șoferii vor primi întreaga sumă (Bolt nu percepe niciun comision pentru această facilitate).

Noua funcţie va fi lansată treptat luna aceasta în toate ţările în care Bolt este prezent, inclusiv în România.

„În fiecare zi, şoferii parteneri Bolt se află în prima linie pentru a se asigura că persoanele care au nevoie de o cursă, în această perioadă de incertitudine, se deplasează în siguranţă prin oraş. Introducem această funcţie pentru a permite pasagerilor să îşi arate recunoştinţa şi să sprijine comunitatea noastră de şoferi, desigur, atunci când sunt mulţumiţi de serviciile lor.”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.