Listă de smartphone-uri OPPO și Xiaomi pe care Android 11 Beta urmează a fi disponibil

Software

Nu a trecut mult timp din momentul în care Google a anunțat Android 11 Beta că deja OPPO și Xiaomi au anunțat smartphone-urile pe care cel mai nou software Android ajunge a fi implementat în viitorul apropiat.

1. OPPO

OPPO Find X2 și Find X2 Pro urmează să-l primească până la sfârșit de lună. În 2019, OPPO Reno a fost eligibil pentru Android Q Beta. Acum au venit cu vârfurile de gamă.

2. Xiaomi;

Lista de telefoane pe care Android 11 Beta urmează a debuta în viitorul apropiat este destul de subțire: Xiaomi Mi 10 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G și Poco F2 Pro.

În 2019 au fost o sumă de companii ce au adus Android Q Beta pe smartphone-urile din portofoliu (ASUS, Nokia, Huawei, LG, OnePlus, Realme, Sony, Tecno, Vivo și Xiaomi).

Observați că OPPO și Xiaomi s-au grăbit să anunțe câteva modele. Huawei fără voia sa nu are cum să facă parte din această listă inițială, ei trebuie să aștepte publicarea în AOSP. Mă aștept să avem și alte anunțuri în perioada imediat următoare (OnePlus și Nokia i-aș vedea cu o mutare similară).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.