Xiaomi Redmi K40 – primele specificaţii

Telefoane Mobile

Xiaomi Redmi K30 a fost lansat la sfârşitul anului trecut în China, iar în februarie anul acesta a fost anunţată şi versiunea globală a acestui device sub titulatura de Xiaomi Poco X2. Device-ul este unul echilibrat, termenul de best-buy fiind unul potrivit în acest caz.

Se pare că Xiaomi pregăteşte deja lansarea noii generaţii, primele specificaţii ale modelului Xiaomi Redmi K40 fiind disponibile deja în presa de specialitate. Acestea sunt cu caracter neoficial, astfel că trebuie să le tratăm cu obişnuita doză de scepticisim.

Iată care sunt acestea:

  • display IPS LCD cu rată de refresh de 144Hz;
  • procesor MediaTek Dimensity 1000+ de tip octa-core;
  • conectivitate 5G;
  • cameră foto principal de 64 Megapixeli cu senzor Sony IMX686;
  • baterie cu încărcare rapidă la 33W.

Personal cred că acestea specificaţii au toate şansele să fie încorporate şi pe versiunea comercială deoarece par a fi un upgrade suficient de bun cât să permită şi celor de la Xiaomi să ţină preţul jos. Nu trebuie să uităm că Xiaomi Redmi K30 versiunea 5G a avut un preţ de plecare de 284 dolari (în China), deci Xiaomi nu poate creşte prea mult preţul. Cu un ecran cu rată de refresh de 144Hz, cu cel mai bun procesor MediaTek din prezent şi cu unul dintre cei mai buni senzori foto din piaţă, Xiaomi Redmi K40 la un 300 de dolari poate fi o opţiune mid-range excelentă.

Sursa: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.