Trotinetele electrice Lime pot fi închiriate şi din aplicaţia Uber*

Diverse

Cei ce doresc să se plimbe cu o trotinetă electrică prin Bucureşti se vor bucura să afle că trotinetele Lime pot fi închiriate de astăzi direct din aplicaţia Uber.

Ultimul update al aplicaţiei Uber oferă utilizatorilor săi posibilitatea să închirieze trotinete electrice Lime la un cost de 0.6 lei / minut + 3 lei deblocarea. Cei interesaţi vor găsi în aplicaţie cele mai apropiate trotinete doar după apăsarea butonului “închiriază”.

Toate trotinetele Lime sunt setate să meargă cu o viteză maxima de 20 km / oră, iar înainte de cursă utilizatorii sunt sfătuiţi să îşi ia măsuri de protecţie şi primesc ceva recomandări pentru siguranţa în trafic.

“Odată cu implementarea treptată a măsurilor de relaxare în București, micro mobilitatea va avea un rol important în completarea și extinderea rețelelor de transport în comun. În plus, aceasta le oferă oamenilor o alternativă excelentă pentru a se deplasa în siguranță, oferind posibilitatea de distanțare socială chiar și în drumul către locul de muncă, la un preț convenabil.”, au transmis reprezentanţii Uber România.

Sursa: zf.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.