Google Pixel 4a 5G și Pixel 5 5G – primele informații

Telefoane Mobile

Alături de Google Pixel 4a au fost anunțate și Pixel 4a 5G și Pixel 5 5G. Mă rog, este mult spus că au fost anunțate. Nu au relevat specificațiile etc.

În toamnă le vom descoperi în oferta de smartphone-uri a Google pe Pixel 4a în ediția cu conectivitate 5G, dar și vârful de gamă – Pixel 5 5G. Nu am idee dacă vor face la fel ca la Pixel 4a ce nu a primit ediție XL, Pixel 5 să fie de unul singur. În fine, descoperim din mers ce strategie adoptă compania americană.

Au fost destul de săraci în informațiile aduse, au precizat că Pixel 4a 5G va costa 499 dolari (estimez că în jur de 499 euro în Europa, cu 160 euro peste Pixel 4a). Presupun că avem un telefon cu alte specificații, nimeni nu ar plăti strict pe un Pixel 4a cu 5G încă 150 euro față de modelul deja anunțat.

Pixel 5 5G ar trebui să folosească componente de top și să tindă a deveni un rival pentru S20 Plus de la Samsung, P40 Pro de la Huawei etc. Cele două noi smartphone-uri 5G de la Google vor debuta în SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Japonia, Taiwan și Australia.

Sursa: Blog.google

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.