Zoom de la Vodafone sau cum afli ce poți face cu tehnologia

Vodafone a lansat o platformă de conținut cu informații din domeniul tech.

O găsiți aici – zoom.vodafone.ro

Cei ce accesează platforma vor găsi tips & tricks de la Ovvy – campion mondial la FIFA, materiale redactate de un jurnalist cu experiență – Vlad Petreanu, Costin Giurgea va realiza recenziile pentru cele mai noi smartphone-uri (extensie de la domeniul auto și spre cel tech, noi am parcursul drumul invers alături de Darius).

Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie ci despre ce poți face cu tehnologia, cum te ajută să descoperi lucruri noi, să fii mai bun în ceea ce faci etc. Sun trei categorii: Devices, Video și Zom. Sunt articole și videoclipuri despre dispozitive și despre cele mai noi inovații din piață, recenzii, tutoriale și quiz-uri.

Mai multe detalii găsiți pe Zoom.

Avem și un concurs  pe Facebook la care vă invităm să participați. Premiul este reprezentat de un voucher de 100 euro ce poate fi folosit la cumpărăturile online efectuate pe Vodafone.ro.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.