Pregăteşte OnePlus un smartphone mai ieftin decât OnePlus Nord ?

Telefoane Mobile

OnePlus Nord este cel mai ieftin smartphone al producătorului chinez, unul care după mult timp vine cu un preţ de sub 500 euro. OnePlus Nord pleacă de la un preţ de 409 euro pe site-ul oficial, adică echivalentul a 1977 lei.

Se pare că OnePlus nu se opreşte aici şi pregăteşte un telefon şi mai ieftin. Compania tocmai a primit certificarea TÜV Rheinland pentru un încărcător la 18W, adică o tehnologie de încărcare a bateriei mult mai lentă decât ce are acum OnePlus pe smartphone-urile sale.

Alte surse susţin că OnePlus Nord va deveni o serie, iar următorul device o să fie similar cu actualul telefon la nivel de design, dar cu ceva economii la nivel hardware. S-ar putea ca viitorul smartphone OnePlus să utilizeze procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 690, unul fără modem 5G, însă suficient de puternic pentru a duce experienţa de utilizare a interfeţei OxygenOS la cel mai înalt nivel. Sunt şanse foarte mari ca acest device să fie OnePlus Nord într-o variantă mult mai accesibilă pentru Statele Unite ale Americii.

Observaţi că sunt mai multe variabile, însă un lucru este cert: OnePlus nu mai vinde ca altă dată smartphone-urile premium şi are nevoie să intre pe alte categorii mai accesibile ca preţ. Nu m-ar mira ca în 2-3 ani să vedem şi un OnePlus de buget.

Dacă vă interesează un smartphone OnePlus de pe site-ul oneplus.com/ro, la achiziţie puteţi folosi link-ul nostru de referral ce vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.