Xiaomi Poco X3 – colecție de informații înainte de lansare

Telefoane Mobile

Xiaomi Poco X3 este un alt smartphone de tip best-buy pe care compania chineză se pregătește a-l anunța oficial pe 7 septembrie. O sumă de informații au ajuns pe site-urile de specialitate și le-am adunat aici.

Xiaomi Poco X3 încorporează procesorul Snapdragon 732G (confirmare făcută de către Qualcomm), ecranul este de 6.67 inch cu rată de refresh la 120Hz, cameră principală cu 4 senzori (cel wide cu 64 Megapixeli), cameră frontală de 20 Megapixeli.

Bateria lui Poco X3 urcă la 5160 mAh și încărcarea rapidă se efectuează la 33W. Pe partea de conectivitate nu lipsește NFC-ul, 5G-ul iese din schemă pentru că nu este suportat de noul procesor lansat de către Qualcomm. În ce privește cantitatea de memorie RAM și stocare – 6 GB RAM cu 64 GB stocare.

Prețul este așteptat a fi în jur de 1000 lei (mă raportez și la Xiaomi Poco F2 Pro ce costă 1999 lei). Suntem la bursa zvonurilor și o doză de scepticism este necesară. Mai sunt doar câteva zile și Xiaomi ne aduce un alt smartphone de tip best-buy, ce iese în evidență prin raportul preț / specificații.

Într-un top 10 al celor mai vândute smartphone-uri în prima jumătate din 2020, Xiaomi a ajuns cu 4 smartphone-uri: Redmi Note 8 pe poziția a 3-a (11 milioane unități), Redmi Note 8 Pro pe locul 4 (10.2 milioane unități), Redmi 8A pe 8 (7.3 milioane unități) și Redmi 8 pe 9 (6.7 milioane unități).

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.