OnePlus 8T – imagini detaliate şi câteva specificaţii hardware

Telefoane Mobile

În toamna acestui an OnePlus va lansa variantele “T” ale flagship-urilor actuale OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro (există surse care susţin că OnePlus 8T Pro nu va exista, însă nu sunt confirmate 100%). Cei de la pricebaba.com împreună cu OnLeaks au realizat primele randări clare a modelului OnePlus 8T, imagini detaliate realizate pe baza a câtorva schiţe interne:

Dacă zona frontală rămâne similară cu ce avem acum pe OnePlus 8, spatele se schimbă în special în zona camerei foto. Aceasta vine cu un design nou, unul pe care l-am mai văzut şi pe smartphone-urile Samsung din seria A (senzori foto poziţionaţi sub forma literei L, încadraţi într-un cadran dreptunghiular).

La nivelul specificaţiilor hardware avem:

  • display AMOLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus de tip octa-core + Adreno 650 GPU;
  • 8 / 12 GB RAM + 128 / 256 GB spaţiu de stocare;
  • OxygenOS 11 bazat pe Android 11;
  • cameră foto cvadruplă cu 48 Megapixeli + 16 Megapixeli ultra-wide + 5 Megapixeli macro + 2 Megapixeli bokeh;
  • cameră frontală de 32 Megapixeli;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W.

OnePlus 8T ar urma să fie lansat undeva la începutul lunii octombrie, deci mai avem de aşteptat maxim 2-3 săptămâni. Rămâne de văzut ce preţ va avea acest device.

Nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oneplus.com/ro, la achiziţie puteţi folosi link-ul nostru de referral ce vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.