Trotinetele şi bicicletele electrice Kugoo au parte de o campanie specială dedicată aniversării a 6 ani de existenţă

Hardware

Kugoo este un nume din ce în ce mai important în Europa în segmentul trotinetelor şi bicicletelor electrice, compania lăudându-se cu un număr impresionant de vânzări (aproximativ 100.000 unităţi / an), cât şi cu service local ce deserveşte ţările europene.

Producătorul chinez împlineşte luna aceasta 6 ani de existenţă şi din acest motiv a realizat împreună cu retailerul geekbuying.com o campanie aniversară specială. Campania este organizată pe parcursul a două săptămâni, iar dacă în această perioadă dai check-in în fiecare zi ai şansa să câştigi diverse cupoane de reduceri sau chiar o rundă la roata norocului:

  • Check-in pentru o zi – cupon de reducere de 5 dolari;
  • Check-in pentru trei zile – o şansă la roata norocului;
  • Check-in pentru cinci zile – cupon de reducere de 10 dolari;
  • Check-in pentru şapte zile – cupon de reducere de 20 dolari;
  • Check-in pentru zece zile – cupon de reducere de 30 dolari.

Device-urile Kugoo au parte şi de preţuri speciale astfel (toate livrările sunt făcute din depozite europene, adică timpul de livrare este scurt şi fără costuri ascunse):

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.