RCS & RDS / Digi vrea să închidă “gurile rele” cu o nouă campanie promoţională ce va începe săptămâna viitoare

Retelistica

RCS & RDS / Digi pregăteşte o nouă campanie promoţională pentru săptămâna viitoare, una ce vine cu un slogan cel puţin interesant: “De marţea viitoare închidem Gurile Rele”.

Noua campanie se va desfăşura în perioada 22 – 27 septembrie, iar pentru a închide “gurile rele”, RCS & RDS / Digi va oferi o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales pentru o perioadă de 6 luni. Reducerea se aplică doar pentru un serviciu nou contractat valabil pentru o perioadă de 24 luni. Oferta va fi disponibilă atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi.

De exemplu, dacă avem abonament la televiziune prin cablu şi săptămâna viitoare contractăm un abonament pe 24 luni la internet fix, vom beneficia de o reducere de 50% timp de 6 luni pentru abonamentul de internet fix.

Campania va fi disponibilă exclusiv online, iar programarea instalării se va face tot online. Pentru mai multe informaţii urmăriţi pagina digiromania.ro.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.