Apple Watch SE și Watch 6 la precomandă prin eMAG

Accesorii inteligente

Cele mai noi smartwatch-uri de la Apple au ajuns la precomandă în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră.

Apple Watch SE – de la 1449 lei la 1849 lei (26 de configurații);

Apple Watch 6 – de la 2099 lei la 3999 lei (40 de configurații). 

Mai multe informații despre cele două smartwatch-uri în generație 2020 ați găsit pe aici. Apple domină în segmentul ceasuri inteligente și asta pentru că au una dintre cele mai bune soluții la nivel software.

Watch Serie 6 folosește un procesor nou + senzor nou pentru monitorizarea ritmului cardiac. Au venit cu noutăți și în ce privește variantele de culoare pe carcasă și la nivel de opțiuni de curea. Detectează automat când te speli pe mâini, modul Always on este de 2 ori și jumătate mai luminos, 7 fețe noi de ceas. Autonomia este identică cu cea furnizată de precedenta generație.

Apple Watch SE are procesorul și senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac de la Series 5, iar alte componente preluate de la Watch Series 6.

Apple Watch 3 este cel mai ieftin ceas de la compania americană. În SUA va coborî la 199 dolari, eMAG observ că-l listează la 1199 lei. Cred că mai atractiv este Watch SE cu 250 lei în plus.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.