PC Garage oferă SSD-ul la achiziția unei platforme hardware (placă de bază, procesor și placă video)

PC Garage rulează o nouă promoție până pe 30 septembrie. Cei ce achiziționează o platformă hardware formată din o placă de bază, un procesor și o placă video primesc un SSD.

Această promoție face parte din campania Te echipăm gratuit (în urmă cu câteva zile era o altă promoție în care erau oferite căști de gaming în anumite condiții).

SSD-ul oferit gratuit este un Kingston M.2 2280 pe interfață PCI-Express 3.0 x4. Cei ce achiziționează o platformă hardware cu preț între 1500 – 3000 lei primesc SSD-ul în varianta de 250 GB, iar cei ce aleg o soluție cu preț de peste 3000 lei îl vor primi în configurația cu 500 GB.

Vitezele promise de SSD sunt de top: 2000 / 1100 MB/s la citire / scriere pentru modelul de 250 GB și 2200 / 2000 MB/s la citire / scriere pe modelul de 500 GB. Mai multe detalii despre promoție găsiți aici.

Mai multe detalii despre SSD-ul menționat:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.