Cum arată ofensiva Vodafone pe TV și servicii convergente fix-mobil: Vodafone TV cu mediabox 4K și Vodafone ONE

Vodafone promite o experiență nouă pe partea de televiziune și divertisment prin Vodafone TV – primul mediabox 4K ce combină interactivitatea, aplicațiile de streaming (Netflix, HBO Go, Amazon Prime etc) și cablul digital.

A. Vodafone TV;

  • setup-box 4K cu peste 9000 de ore de conținut video în aplicațiile video on demand;
  • cel mai mare număr de posturi TV în formatul 4K, HD și SD (190 de canale TV);
  • integrare cu cele mai populare aplicații de video streaming (Netflix, Amazon Prime, YouTube, YouTube Kids, Hopster, HBO Go);
  • funcțiile catch-up / replay, start & stop pentru canalele TV live, pe dispozitive mobile și televizor (catch-up – vizionare de conținut din ultimele 7 zile, înregistrat automat la alegerea utilizatorului). Prin Start & stop puteți controla emisiunile urmărite;
  • Kids App – funcții de control parental + conținut dedicat pentru cei mici, organizat pe canale și personaje;
  • la pachet este inclusă și aplicația mobilă Vodafone TV (Android și iOS). Poți începe a urmări un anumit material pe smartphone și să-l reluați de unde ați rămas pe televizor sau invers;

Toate detaliile pentru Vodafone TV le găsiți aici. Mediabox-ul 4K poate fi contractat și de către clienții noi, dar și de către cei vechi. Important este să fiți în aria de acoperire a serviciile fixe furnizate de către Vodafone (servicii fixe pe care Vodafone este capabil să le ofere la nivel național după achiziția UPC).

Mi se pare benefică integrarea dintre canalele TV lineare și Video on demand într-o interfață unică, modernă și intuitivă. De apreciat și faptul că ai parte de conținutul preferat pe orice dispozitiv (televizor, tabletă sau smartphone). Legat de catch-up & replay + start & stop pot să spun că de mult îmi doresc astfel de funcții ce s-ar preta la fix pentru Formula 1, Moto GP, unele meciuri de fotbal și tenis.

La 17 euro pe lună se oferă un pachet cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO și HBO Go incluse pe 24 luni.

B. Vodafone ONE

Noua ofertă de servicii convergente fix-mobil se numește Vodafone ONE. Reducerea ajunge până la 120 euro la contractele pe 2 ani pentru cei ce aleg serviciile mobile și fixe.

Un exemplu ar fi Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi – 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe și 72 euro – echivalentul a HBO și HBO Go pe 2 ani.

Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani dacă aleg de la abonamentul RED 12 în sus (48 euro reducere la abonamentul mobil și 72 euro reducere la achiziția unui smartphone).

Mai multe detalii legate de Vodafone ONE aflați aici.

Declarații oficiale:

Astăzi marcăm un pas important în strategia noastră de a ne consolida poziția pe piața serviciilor convergente din România. Faptul că am devenit o companie de comunicații complet integrată reprezintă pentru noi un catalizator care ne va permite să continuăm să inovăm și să le oferim românilor noi soluții convergente competitive pentru comunicare și divertisment și cele mai bune opțiuni pentru a fi mereu conectați, oriunde și oricând. Mă bucur să aducem în casele românilor o nouă inovație și o nouă experiență de divertisment, cu serviciul Vodafone TV, alături de o ofertă convergentă și mai puternică, Vodafone ONE”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, mulți dintre noi preferând astăzi un mix între a urmări televiziunea lineară și utilizarea serviciilor On Demand, în creștere. Ceea ce aduce astăzi Vodafone este o soluție care îmbină perfect cele două lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau știri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute și să vizioneze conținutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand. Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferințelor lor. Am convingerea că acesta va fi începutul unei experiențe de conținut și televiziune semnificativ mai bune pe piața din România“, a spus Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.