Huawei Mate 40, Mate 40 Pro, Pro+ și Porsche Design vor fi lansate pe 22 octombrie

Telefoane Mobile

Huawei pregătește ansarea a 4 modele în seria Mate 40 pentru 22 octombrie.

Cele 4 smartphone-uri sunt:

  1. Huawei Mate 40;
  2. Huawei Mate 40 Pro;
  3. Huawei Mate 40 Pro Plus;
  4. Huawei Mate 40 Porsche Design RS;

Toate cele 4 smartphone-uri urmează a încorpora cel mai nou chipset de la Huawei, dezvoltat într-un proces de litografiere pe 5nm de către TSMC (8.8 milioane unități ar fi fost livrate din comanda de 15 milioane).

Seriile P și Mate de la Huawei sunt concepute a rivaliza cu S-urile și Note-urile de la Samsung. Sunt produse din segmentul premium ce au reușit de-a lungul anilor să fie vândute în zeci de milioane unități.

2020 este un an greu pentru Huawei. Mai ales după ce au ajuns în a nu mai putea face rost de componente (cele mai noi restricții ale SUA le blochează accesul la hardware-ul ce folosește tehnologie americană). Procesorul pe 5nm va putea fi adus și pe seria P50, din 2021.

Pe 22 octombrie într-un live stream transmis pe YouTube descoperim ce inovații a pregătit Huawei pentru flagship-ul său de sfârșit de an. Motto-ul sub care se lansează seria Mate 40: Leap Further Ahead.

Sursa: Gizmochina.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.