Prețurile pentru accesoriile iPhone 12: husele de silicon, husele MagSafe și încărcătorul de 20W

Alături de armada de iPhone-uri au fost anunțate și diverse accesorii, de la banalele huse de silicon ale Apple și până la accesoriile dezvoltate pe MagSafe (sistem de magneți încorporat în partea spate la iPhone-urile din seria 12). Avem și prețul pentru încărcătorul de 20W.

Am observat pe site-ul Apple că încărcătorul de 20W alimentează iPhone-urile de la 12 Mini și până la 12 Pro Max de la 0 – 50% în aproximativ 30 de minute. Este un accesoriu ce poate fi achiziționat doar separat, în cutie se află doar un cablu de tip port lightning – USB Type-C.

Încărcător de 20W de la Apple;

Prețul pentru încărcătorul de 20W nu este așa mare după standardele Apple25 euro.

Husă din policarbonat cu magneți pentru fixarea MagSafe;

Husele de silicon sosesc în 8 variante de culoare și încorporează magneți care să permită conectarea la încărcătorul wireless MagSafe – 55 euro;

Una dintre cele mai scumpe huse din plastic transparent (cel puțin are și magneți :));

Huse din plastic transparent (policarbonat + materiale flexibile) cu magneți pentru conectarea MagSafe – 55 euro;

Noutate în materie de accesorii de la Apple – portofel atașat iPhone-ului;

Portofel pentru carduri din piele cu MagSafe (fabricat din piele produsă în Europa). Sunt 4 variante de culoare – 65 euro;

Cea mai rapidă încărcare wireless pentru noile iPhone-uri;

Încărcător MagSafe la 15W – 45 euro (viteză de 2 ori peste încărcarea pe Qi la noile iPhone-uri).

Apple prin MagSafe aplică un prim cui de tron pentru încărcarea wireless pe standard Qi. Nu văd cine ar cumpăra un încărcător wireless ce alimentează la maxim 7.5W vs 15W pe MagSafe. Presupun că vor permite și către alte companii interesate să construiască accesorii compatibile. Parcă au și anunțat în cadrul evenimentului că Belkin pregătește câteva surprize.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.