Digi (RCS & RDS) oferă extraopţiunea Maxpak (HBO şi HBO Go incluse) gratuit pentru o perioadă de două luni

HBO GO Hardware

La începutul acestei luni Digi (RCS & RDS) a derulat o campanie promoţională dedicată extraopţiunii 4K, una prin intermediul căreia utilizatorii puteau beneficia de două luni de gratuitate dacă activau extraopţiunea din contul online de pe digiromania.ro.

Compania continuă acest stil de promovare, iar în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie va organiza o campanie promoţională similară pentru extraopţiunea MaxPak. Abonaţii Digi (RCS & RDS) ce vor activa această extraopţiune în perioada menţionată anterior vor beneficia de două luni de gratuitate. Cum extraopţiunile nu au o perioadă minimă de abonare, dacă după cele două luni de gratuitate nu sunteţi mulţumiţi de serviciul oferit, îl puteţi dezactiva la fel de uşor din contul online. După perioada de gratuitate veţi plăti 15 lei / lună.

Pachetul MaxPak este format din 5 canale TV: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax şi Cinemax 2. Prin activarea acestei extraopţiuni veţi primi automat şi acces la aplicaţia HBO Go.

Important de menţionat este că această ofertă NU va fi disponibilă în punctele de lucru din ţară sau telefonic, aceasta fiind valabilă exclusiv online.

Sursa: media-max.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.