Primele imagini cu Samsung GALAXY S30

OnLeaks a reușit de-a lungul timpului să aducă informații în premieră, date ce s-au confirmat oficial. De aici și încrederea în randările CAD ce-l prezintă pe Samsung GALAXY S30.

Avem și câteva informații:

  • lansarea pentru seria S30 ar urma să aibă loc în ianuarie 2021;
  • dimensiunile smartphone-ului Samsung GALAXY S30 cu ecran de 6.2 inch ar fi de 151.7 x 71.2 x 7.9 mm / 9 mm (dacă este luat în calcul modulul camerei principale);
  • sunt așteptate cel puțin 3 modele, iar succesorul lui GALAXY S20 Ultra ar veni la pachet și cu un stylus;

În partea frontală nu sunt cine știe ce schimbări. Au îmbunătățit raportul display / corp, din nou. În partea spate au schimbat modulul camerei principale, cu o integrare ceva mai reușită (cel puțin în opinia mea). Parcă nu mai atrage atenția așa mult, pică cumva mai natural în designul general al smartphone-ului.

Presupun că vor veni din ce în ce mai multe informații și din mai multe surse astfel încât Samsung printr-un eveniment de tiop Unpacked doar va confirma ceea ce deja cunoaștem.

Sursa: AndroidCentral.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.