Dacia Duster Pick-up a fost lansată oficial la un preţ de plecare de 22.546 euro

gAuto

Dacia a anunţat în urmă cu doar câteva ore modelul Dacia Duster Pick-up. Acesta este derivat din vehicului 4×4 de serie şi păstrează aceleaşi dimensiuni.

Dacia Duster Pick-up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, cu o sarcină utilă de 500 kg. Structura benei este realizată din materiale compozite, pe o structură metalică și păstrează designul exterior al hayonului de pe caroaseria SUV-ului. Duster Pick-Up este echipat cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP și cuplu maxim de 260 Nm. Consumul anunțat este de 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”. Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Dacia Duster Pick-up se poate găsi deja în oferta comercială Dacia la un preţ de plecare de 22.546 euro.

Sursa: profit.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.