Flanco organizează Black Friday 2020 în perioada 23 octombrie – 30 noiembrie

Diverse

Flanco este primul retailer important din România care anunţă startul campaniei Black Friday 2020. Ediţia de anul acesta este organizată în perioada 23 octombrie – 30 noiembrie, iar oficialii Flanco susţin că vom avea reduceri de până la 80%.

Black Friday 2020 va începe mâine dimineată atât online, cât şi în cele 157 de magazine fizice. Iată ce ni se pregăteşte:

  • aspiratoarele robot cu reduceri de până la 50%;
  • televizoare cu reduceri de până la 50%;
  • smartphone-uri cu reduceri de până la 50%;
  • expressoare de cafea cu reduceri de până la 60%;
  • purificatoare de aer cu reduceri de până la 45%;
  • uscătoare de rufe cu reduceri de până la 50%.

„Ediția a 10-a de Black Friday este una cu totul diferită, nu numai pentru condițiile de piață cu totul neobișnuite, dar și pentru faptul că este o ediție aniversară. Anul acesta a schimbat mult comportamentul de cumpărare al consumatorilor și ne-a încurajat să venim cu idei și servicii noi, mai ales pe partea de logistică și livrare, în așa fel încât să ne asigurăm că produsele cumpărate ajung la clienți repede și în condiții de siguranță. Din martie până acum, și partenerii noștri de livrare au avut timp să-și redimensioneze echipele și să-și ajusteze soluțiile tehnice și logistice. Dar pentru că Black Friday se adaugă peste un business de livrare și așa foarte intens, și pentru că situația din țară se schimbă de la o săptămână la alta, am decis ca anul acesta să avem mai mult de o lună de Black Friday – pentru a da timp clienților să își achiziționeze orice produs, fără a fi nevoie să se grăbească în magazine sau pe site și fără a pune presiune pe livratori, într-o singură zi de reduceri.” a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

După cum aţi observat în ultima perioadă, conceptul de Black Friday în România este departe de cel original, astfel că trebuie să ne obişnuim să avem Black Friday preţ de câteva săptămâni pe an.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.