Huawei Watch GT 2 Porsche Design – smartwatch de 3400 lei

Accesorii inteligente

Alături de smartphone-ul ediţie limitată Huawei Mate 40 RS Porsche Design, producătorul chinez a lansat şi un smartwatch exclusivist: Huawei Watch GT 2 Porsche Design.

Vorbim fără doar şi poate de un ceas inteligent luxos, unul cu o carcasă şi curea din titaniu şi spate din ceramică albă. Smartwatch-ul are un cadran special cu marca Porsche Design, iar catarama curelei beneficiază de un mecanism tip “fluture”.

Huawei Watch GT 2 Porsche Design integrează un display AMOLED de 1.39 inci protejat cu sticlă de safir, procesor Kirin A1, 4 GB spaţiu de stocare, cântăreşte aproximativ 52 de grame, oferă o autonomie de până la 14 zile şi vine cu dimensiuni de 46.7 mm x 46.7 mm x 11.4 mm.

La nivel de funcţii avem până la 100 de moduri de antrenament, 10 cursuri de alergare cu ajutor vocal, cursuri de ski sau golf şi toate celelalte funcţii devenite clasice pe un smartwatch (monitorizare a somnului, măsurare a pulsului etc.). Ceasului nu îi lipsesc accelerometrul, gyroscopul, pedometrul, senzorul geomagnetic şi senzorul SpO2 pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui.

Huawei Watch GT 2 Porsche Design are certificare 5 ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 1 metru, poate funcţiona chiar şi la temperaturi extreme (de la -20 grade Celsius până la +45 grade Celsius) şi beneficiază de tehnologie de încărcare wireless a bateriei.

Preţul acestui smartwatch este de 695 euro (mă gândesc că l-au ales special astfel încât împreună cu Huawei Mate 40 RS Porsche Design să coste aproximativ 3000 euro). Un duet de lux remarcabil.

Sursa: consumer.huawei.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.