Cât costă Huawei Mate 40 Pro în campania de precomandă „exclusivă”

Huawei a trimis un comunicat în care anunță prețul la precomandă pentru Mate 40 Pro. Am crezut că au pregătit ceva special, cu un bonus etc pentru că titlul comunicatului inducea această idee.

Ne bucurăm să anunțăm campania de precomandă exclusivă, dedicată noului HUAWEI Mate 40 Pro, mult așteptat de consumatorii din România. Noul smartphone are la bază ADN-ul seriei Mate, însă reușește să marcheze o serie de premiere, datorită celor mai performante tehnologii din industrie cu care vine echipat. Noul HUAWEI Mate 40 Pro este disponibil în serie limitată, iar consumatorii îl pot achiziționa la un preț special din magazinele Huawei sau ale partenerilor.”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Huawei Mate 40 Pro =…, 5399 lei. 

Perioada de precomandă este între 2 – 15 noiembrie. Îl veți găsi în oferta partenerilor și a magazinelor Huawei.

10 impresii legate de Mate 40 și Mate 40 Pro+ găsiți aici.

Ce specificații sunt oferite în 5399 lei?*

*Mate 40 Pro este listat pe coloana din dreapta. 

Specificatii Huawei Mate 40 Pro Plus si Mate 40 Pro

Au stoc redus de procesoare din seria Kirin 9000 și nu se grăbesc să le consume pe seria Mate 40. Mai au și P-ul din 2021 ce va avea fix același chipset. Cine îl dorește neapărat, îl are în promoția exclusivă descrisă mai sus. Cine caută un smartphone Huawei cu cameră foto bună îl poate alege pe P40 Pro la 3279 lei, toate detaliile sunt în review.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.