Samsung a oferit update de securitate la octombrie 2020 unei tablete vechi de mai bine de 4 ani şi jumătate

Software

Dacă în urmă cu 2-3 ani Samsung era unul dintre cei mai neapreciaţi producători hardware când venea vorba de update-uri software, sud-coreenii şi-au revenit, iar în prezent sunt capabili şi de astfel de surprize plăcute.

Mai mulţi utilizatori au confirmat că au primit pe bătrâna lor tabletă Samsung Galaxy Tab S2 de 9.7 inch update de securitate la octombrie 2020. Chiar dacă device-ul s-a oprit la Android 7.0 Nougat, Samsung a continuat să aducă constant update-uri de securitate pentru acest model. La nivel oficial nu avem niciun fel de informaţie, însă se pare că Samsung este atent în continuare cu acest model deoarece este folosit de foarte multe companii industriale şi nu numai, astfel că până la reînnoirea tabletelor din dotare, compania sud-coreeană face o mică excepţie.

Important de menţionat că această actualizare este valabilă doar pentru modelul Samsung Galaxy Tab S2 actualizat în aprilie 2016 cu procesor Qualcomm Snapdragon 652 de tip octa-core. Versiunea iniţială a fost lansată cu procesor Exynos 5433 de tip octa-core, însă aceasta nu este pe lista de priorităţi.

Specificaţii complete pentru Samsung Galaxy Tab S2 versiunea actualizată:

  • display Super AMOLED de 9.7 inch cu rezoluție 2048×1536 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 652 de tip octa-core, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB;
  • Android 7.0 Nougat;
  • 4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, bluetooth 4.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS;
  • 8 Megapixeli cu autofocus și cameră frontală de 2.1 Megapixeli;
  • baterie de 5870 mAh, 392 gr. şi 5.6 mm grosime.
Sursa: xda-developers.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.