OnePlus Nord SE – primele specificaţii hardware

Telefoane Mobile

Trebuie să recunosc că am fost şi (parţial) mai sunt un mare fan OnePlus, în prezent folosesc un telefon şi o pereche de căşti de la acest producător, produse excelente din punctul meu de vedere.

Din păcate în ultimul timp au avut loc nişte schimbări în cadrul companiei, de la modificări ale strategiei, până la plecarea unuia dintre fondatori. Cu siguranţă există nişte presiuni, unele care nu ajută prea mult.

Lansările pa bandă rulantă din ultimul timp duc OnePlus în rândul companiilor “de masă”, aspect ce scade din atractivitatea brandului (părere personală). Abia ce au trecut două săptămâni de la ultimele două prezentări, că apar deja primele informaţii tip zvon pentru un alt model: OnePlus Nord SE.

Acest smartphone ar urma să vină cu un display AMOLED cu rezoluţie FullHD+, procesor Qualcomm Snapdragon 765G cu modem 5G încorporat şi o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W. Nu sunt multe detalii, dar cele prezentate sunt destul de relevante.

OnePlus Nord SE ar urma să fie lansat oficial în prima parte a anului viitor, perioadă în care OnePlus ar putea prezenta şi alte trei smartohone-uri din seria OnePlus 9.

Dacă vă interesează să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi link-ul nostru de referral pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.