Black Friday de 10 ani la eMAG

Aș putea spune că Black Friday se suprapune cumva cu începuturile Gadget.ro. Site-ul a pornit în februarie 2011, iar primul Black Friday s-a desfășurat în 2011. În 2020 ajungem la a zecea ediție. 

eMAG a adus conceptul de Black Friday în România, iar ei sunt cei ce și în 2020 îl stăpânesc cel mai bine. Au o singură zi, reușesc să atragă atenția cea mai mare, cele mai generoase stocuri și cele mai atractive oferte etc. Celelalte shop-uri încearcă doar să discrediteze ideea de Black Friday, cu Black Friday pe anotimpuri, lung de peste 30 de zile etc. 

De câțiva ani de zile au încercat să-l mute mai spre mijlocul lui noiembrie ca livrările să fie realizate în mare parte înainte de mini vacanța prilejuită de zilele libere de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Recunosc că am fost printre cei cărora coletele le-au ajuns la timp, destul de repede. Nu am avut de ce să mă plâng la acest capitol. Acum știu că noi suntem campioni la a spune că este mai bine în altă parte, că reducerile nu sunt așa de mari, că stocurile nu sunt suficiente etc. 

De-a lungul timpului am avut anual câte o listă făcută mai degrabă de către prieteni ce sunt la lucru în dimineața respectivă sau nu se pricep să aibă mâna rapidă în a plasa comanda etc. Am reușit să prind de-a lungul timpului și unele comenzi interesante, lista ar fi prea lungă (discutăm de 9 ediții ale Black Friday, iar de fiecare dintre ele v-am scris pe site). Aș putea lungi mult și bine, doar să caut mai cu atenție prin istoricul de comenzi. 

eMAG a încercat de-a lungul timpului să includă categorii de produse ce nu erau neapărat de vânzare în online (automobile, motociclete, lingouri de aur, bonuri de carburant etc). În fiecare an a fost câte o supriză și sunt curios ce au pregătit și pe anul în curs. 

Ce a pregătit eMAG pentru Black Friday 2020?

  • Genius pe 18 luni la preț de 12 luni (în ziua de Black Friday este extins la 4 milioane de produse disponibile la easybox vs 250.000 produse în mod normal);
  • rețeaua easybox a ajuns la 850 unități (s-a triplat față de Black Friday 2019);
  • teste Real Time PCR la 199 lei (reducere de 50%), peste 200 de mașini și motociclete;
  • cea mai mare reducere este la un BMW 840d XDrive Gran Coupe – 34.000 euro;
  • cea mai extinsă ofertă din ultimii 10 ani. 

Care sunt recomandările eMAG de Black Friday 2020?

Ghidul cu recomandările eMAG îl găsiți aici

  • salvarea easybox-ului favorit
  • salvarea cardului în cont pentru comenzi rapide;
  • o listă cu produsele favorite;
  • să instalați aplicația eMAG cu notificările activate ca să prindeți momentul zero;
  • puteți accesa oferta Genius pentru a face economie la costurile de livrare. 

Sunteți pregătiți pentru un Black Friday de nota 10? 🙂

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.