Ofertele OPPO pentru Black Friday 2020

OPPO A12 urmează a fi vândut de către eMAG la 199 lei, dar sunt și alte smartphone-uri OPPO în promoțiile dedicate Black Friday 2020.

OPPO Find X2 – 3599 lei la eMAG;

OPPO Reno3 Pro – 2499 lei (nu s-a specificat, dar presupun că la trioul de magazine menționat și la celelalte modele);

OPPO Reno4 Lite – 1499 lei la Altex, eMAG și Flanco;

OPPO A72 – 999 lei (ambele modele din seria A le găsiți listate la Altex, eMAG și Flanco);

OPPO A31 – 699 lei;

În afară de OPPO A31 și OPPO A12, le-am testat pe celelalte și aveți link spre recenziile de pe site. În ultima perioad l-am primit spre review pe OPPO Reno4 Pro, iar toate impresiile formate le voi grupa pe săptămâna viitoare într-un material.

OPPO a intrat în 2020 pe canal oficial în România, se oferă garanție și suport software. Sunt produse ce ies în evidență printr-un design plăcut, printr-o interfață grafică cu numeroase opțiuni de customizare etc. Find X2 este vârful de gamă, Reno3 Pro este un mid-range cu 5G, Reno4 Lite iese în evidență prin dimensiunile compacte, ecranul AMOLED și autonomie, OPPO A72 prin difuzoarele stereo.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.