OnePlus Nord N100 şi Nord N10 5G vor primi un singur update major, acela la Android 11

Software

Când lansezi smartphone-uri ieftine îţi asumi şi anumite riscuri, mai ales când te numeşti OnePlus şi lumea te ştie drept companie serioasă.

Cu un hardware modest este clar că nu poţi păstra standardele de calitate cu care ţi-ai obişnuit fanii, astfel că producătorul chinez a confirmat oficial faptul că smartphone-urile OnePlus Nord N100 şi Nord N10 5G vor primi un singur update major, acela la Android 11. Dacă tot ştiau că suportul software oferit va fi limitat, frumos ar fi fost ca cele două device-uri să vină din fabrică cu Android 11, urmând ca ulterior să primească doar actualizarea la Android 12. Aşa parcă mai găseau înţelegere.

Totuşi, OnePlus Nord N100 şi Nord N10 5G vor primi update-uri de securitate pe o perioadă de minim doi ani şi asta doar pentru că Google recomandă acest lucru.

Producătorul chinez va continua să vină cu actualizări consistente la modelele high-end şi upper mid-range, adică de la OnePlus Nord în sus.

Sursa: androidauthority.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.