iPhone SE 3 – primele detalii

Telefoane Mobile

Chiar dacă au exista multe critici la adresa modelului iPhone SE 2020 aka iPhone SE 2, telefonul s-a vândut bine spre foarte bine, iar Apple a decis să îi lanseze un urmaş în 2021.

iPhone SE 3 ar urma să fie anunţat undeva în a doua jumătate a anului viitor, iar pe baza informaţiilor primite de presă de la analistul Ming-Chi Kuo avem şi primele specificaţii posibile:

  • display LCD de 6.06 inci;
  • Touch ID;
  • suport 5G;
  • cameră foto duală.

Este posibil ca iPhone SE 3 să utilizeze procesorul Apple A14, iar la nivel estetic să primim ceva în stilul iPhone XR sau chiar iPhone 8 (dacă se confirmă ecranul de 6.06 inci sunt şanse mici să se păstreze estetica de pe iPhone 8 pentru că dimensiunile telefonului ar fi mult prea generoase).

Informaţiile sunt puţine şi greu verificabile. Nici numele nu este sigur că va fi iPhone SE 3, se vehiculează şi alte variante precum iPhone SE Plus sau iPhone SE 2021.

Sursa: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.