Samsung ar putea renunţa la seria de smartphone-uri premium GALAXY Note

Telefoane Mobile

Iniţial am crezut că este un zvon fals şi am evitat să scriu pe subiect, însă informaţiile legate de acest subiect se înmulţesc. Se pare totuşi că Samsung chiar intenţionează să renunţe la seria de smartphone-uri premium GALAXY Note.

Din sursele actuale Samsung îşi va regândi strategia astfel: seria GALAXY S va rămâne varianta premium pentru format clasic (în 2021 vom avea GALAXY S21, S21 Plus, S21 Ultra şi S21 FE), iar seria GALAXY Z va deveni opţiunea flagship cu cele mai noi tehnologii (în 2021 vom avea GALAXY Z Fold 3, Fold FE şi Flip 3).

La rândul său, Ice Universe a postat zilele acestea un mesaj pe Twitter prin care spunea că este destul de ciudat că în acest moment nu există niciun fel de informaţii legate de dezvoltarea seriei GALAXY Note 21.

Momentan suntem la rubrica bursa zvonurilor tocmai de aceea informaţiile din acest articol trebuie să le tratăm ca atare. Rămâne de văzut ce va decide Samsung, însă adevărul este că seria GALAXY Note nu se mai vinde prea bine în contextul în care nu mai aduce multe plusuri comparativ cu seria GALAXY S.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.