Samsung GALAXY M12 – noi randări pentru telefonul cu baterie de 7000 mAh

Telefoane Mobile

Samsung va lansa în perioada imediat următoare un nou smartphone de buget cu baterie generoasă. Acesta se va numi Samsung GALAXY M12 în versiunea globală, iar pentru piaţa din India va fi comercializat sub denumirea de Samsung GALAXY F12.

Device-ul a primit din partea @onleaks noi randări create pe baza unor schiţe CAD:

Prin intermediul acestora observăm un smartphone cu display Infinity-V, adică cu o cameră frontală sub formă de picătură de apă şi bărbie generoasă în zona inferioară, în timp ce pe spate găsim o cameră foto pătrată cu patru senzori foto, LED flash şi o carcasă dual-tone cu logo-ul companiei la bază.

Samsung GALAXY M12 urmează a integra un display de 6.5 inci, un scanner de amprente lateral (semn că ecranul ar putea fi unul IPS LCD), port USB Type-C, jack audio de 3.5 mm şi o baterie de 7000 mAh. Toate acestea la dimensiuni de 163.9 x 75.9 x 8.9 mm.

Rămâne ca în zilele următoare să descoperim şi specificaţiile tehnice mai importante, însă ţinând cont că va fi un smartphone de buget ar trebui să nu ne aşteptăm la ceva impresionant.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.