O experiență plăcută la Clinica GSM (P)

O experiență plăcută la Clinica GSM (P)


Am primit acum câteva săptămâni propunerea celor de la Clinica GSM să scriu câteva rănduri despre serviciile pe care le oferă.
Am fost de acord, cu condiția să probez aceste servicii, pentru că așa mi se părea corect față de cititorii acestui blog.

Pe scurt, la Clinica GSM puteți apela pentru orice reparație a telefonului, dar sfatul meu ar fi să citiți cu atenție și informațiile pe care specialiștii de acolo le-au publicat pe blogul lor. Veți găsi informații utile, referitoare la defectele posibile ale telefoanelor voastre dar și de exemplu păreri pertinente despre instalarea unui antivirus pe telefon.

Cum poți utiliza serviciile oferite de Clinica GSM?

Am să vă spun experiența mea. Avem acasă un telefon mai vechi, la care ținem foarte mult. Este vorba despre un Iphone SE, pe care David l-a dus cu el în multe excursii și a făcut cu el foarte multe fotografii, dintre care unele au fost chiar expuse în expozițiile lui.

De aceea, am fost destul de triști când l-am scăpat pe jos și i-am spart gramul. În ultma vreme îl foloseam ca și telefomandă pentru sistemul audio și chiar ca sursă de muzică, pentru serviciile de streaming de la Spotify și Tidal.

La sfatul prietenilor de la Clinica GSM, am fost de acord să-l trimit pentru reparație. Să-l trimit, pentru că laboratorul este la Piatra Neamț. Veți remarca că pentru orice reparație, transportul este gratuit pe teritoriul României.

Am accesat pagina Solicită reparație, unde am început să completez formularul alegând tipul de telefon, defecțiunea și datele de contact.

Imediat după trimiterea formularului, am primit o confirmare prin email si in aceeasi zi a venit un curier care a ridicat telefonul defect.

Ulterior, am primit fiecare status al reparației:

Telefonul a sosit acasă tot prin curier și acum și-a reluat jobul de telecomamndă.

Pentru mine a fost o experiență foarte plăcută și mă bucur că am fost de acord să fac această recomandare, prietenii de la Clinica GSM sunt serioși, am comunicat foarte bine cu ei și rezultatul a fost cel așteptat.