Razer Hammerhead True Wireless Pro: certificare THX, ANC și preț de 1000 lei

Audio

Razer a lansat căști intraauriculare wireless cu certificare THX și ANC. Este vorba despre căștile Razer Hammerhead True Wireless Pro.

Printre elementele cu care ies în evidență:

  • certificare THX în ce privește calitatea sunetului (înalte livrate clar, bass puternic etc);
  • tehnologie hibridă de Active Noise Cancellation;
  • certificare IPX4 (rezistente la temperație și stropire).

Încorporează control tactil (funcții de activare rapidă a ANC și Quick Attention*, control pentru muzică și apeluri) și sunt compatibile cu asistenți vocali + aplicații dedicate pentru Android și iOS (setările de egalizator, reconfigurare pentru funcțiile de control tactil, test rapid de potrivire în ureche etc).

Pe partea de conectivitate dispun de bluetooth 5.1, USB Type-C pentru încărcarea carcasei, cântăresc 53 gr. (2 x 5 gr. pentru căști și 43 gr. pentru carcasă). Alte detalii tehnice legate de căștile intraauriculare wireless Razer:

  • răspuns în frecvență de la 20 Hz – 20 kHz, impedanță de 16 Ohm;
  • difuzoare de 10mm, microfon cu model de înregistrare omnidirecțional;
  • mod de gaming + activare pentru asistentul virtual al smartphone-ului;
  • durată de funcționare de până la 20 ore ( 4 ore la o singură încărcare).

*Quick Attention – folosește microfoanele pentru a reda zgomotele din exterior. 

Declarație oficială:

Căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless Pro sunt un accesoriu superior pentru dispozitivele mobile, și au fost concepute pentru utilizarea cotidiană de către gamerii de pe mobil, dar și de cei care caută o calitate audio de neegalat și o formă care se potrivește perfect în ureche,” a declarat John Moore, Head of Sales & Marketing, Growth Peripherals în cadrul Razer. “Utilizatorii vor fi încântați de felul în care se potrivește dispozitivul în urechile lor, de calitatea audio premium și de sunetul fără perturbări, cu latență scăzută pe durata vizionării de filme, audiției de muzică, rulării de jocuri dar și pe durata apelurilor audio sau video. Toate aceste caracteristici uimitoare sunt livrate de un dispozitiv cu dimensiuni reduse, care încape în buzunar.”

Prețurile:

Căștile Razer Hammerhead True Wireless Pro – 209.99 euro;

Carcasa Razer True Wireless Pro THS Carrying Case – 34.99 euro**. 

Model cu design distinct față de carcasa cu care vin căștile în pachet. 

Sunt deja disponibile pe Razer.com, iar din decembrie ajung și în oferta partenerilor autorizați din țara noastră. Mai multe detalii puteți afla pe pagina dedicată de pe website-ul producătorului.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.