De mâine, 15 decembrie, începând cu ora 12:00 puteţi aplica pentru vouchere în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice

Diverse

După o aşteptare destul de lungă am ajuns şi în momentul în care programul Rabla pentru electrocasnice ediţia 2020 îşi va deschide porţile pentru persoanele fizice.

Începând de mâine, 15 decembrie, începând cu ora 12:00 orice român va putea aplica pentru un voucher în cadrul acestui program. Cei interesaţi se vor putea înscrie în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul www.afm.ro şi la secţiunea programului https://electrocasnice.afm.ro/ .

Am tot scris în ultima perioadă despre acest program, aşa că nu are rost să repet informaţiile. Aveţi pe site un articol detaliat despre program, cât şi un articol de întrebări şi răspunsuri în cadrul căruia am încercat să răspund la toţi cei interesaţi (sper că am făcut-o bine şi toţi îşi vor achiziţiona produsul dorit).

De mâine veţi putea aplica pentru următoarele vouchere:

  • voucher de 200 lei pentru achiziţia unui aspirator;
  • voucher de 300 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat rufe şi / sau tabletă;
  • voucher de 400 lei pentru achiziţia unei maşini de spălat vase, aparat de aer condiţionat, frigider, combină frigorifică, televizor şi / sau uscător de rufe;
  • voucher de 500 lei pentru achiziţia unui laptop.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.