Noutăți de la Huawei în România: căștile wireless over-ear FreeBuds Studio și ochelarii inteligenți GENTLE MONSTER Eyewear II

Accesorii inteligente

Huawei și-a mărit portofoliul de produse importate în țara noastră prin căștile wireless over-ear FreeBuds Studio și ochelarii Huawei x GENTLE MONSTER Eyewear II.

Am extras câteva informații pentru fiecare produs în parte.

1. Huawei FreeBuds Studio;

Sunt primele căști wireless over-ear din portofoliul Huawei. Sunt trei moduri de anulare a zgomotului: Cozy ANC, General ANC și Ultra ANC. Au conexiune dublă, cu patru canale și dual-mode (conexiune simultană la două dispozitive). Frecvența de răspuns este cuprinsă între 4 Hz – 48 kHz. Încorporează un driver de diafragmă personalizat (diafragmă polimerică de 40mm, rată de transmisie audio de până la 960 kbps).

Izolarea fonică se bazează pe o arhitectură TAT cu două straturi, anularea zgomotului se realizează până la 40 dB. Au adus în căști și un senzor de mediu – IMU + sistem de șase microfoane ce captează vocea în mod direcționat. Huawei specifică în comunicat că FreeBuds Studio sunt primele căști cu antenă dublă și oferă acoperire omnidrecționață la 360 grade pentru bluetooth.

Autonomia cu ANC activat ajunge la 20 de ore, iar cu  ANC dezactivat la 24 ore. 10 minute de încărcare oferă 5 ore de redare cu ANC-ul activat sau 8 ore cu ANC-ul dezactivat.

Huawei FreeBuds Studio – 1299 lei*;

2. Huawei x GENTLE MONSTER Eyewear II;

Brațele ochelarilor sunt realizate din titan. Încorporează un difuzor semi-deschis pe fiecare braț, iar sunetul a fost direcționat către urechea utilizatorului. Pot reduce automat sunetul ambiental. Comenzile pot fi date prin gesturi în genul ciupire sau glisare. Pot reda muzică pentru 5 ore cu o singură încărcare. Încorporează și tehnilogia NFC + încărcarea se realizează wireless.

Huawei x GENTLE MONSTER Eyewear II – 1499 lei*;

*Sunt prețurile recomandate de către producător. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.