Tesla vine oficial în România din 2021 cu un showroom şi un service

gAuto

Gata, este sigur, Tesla vine oficial în România din 2021 ! Nu vorbim de zvonuri, ci de informaţii venite direct de la compania americană.

Aceasta a publicat pe 14 decembrie un anunţ de recrutare pentru piaţa din România. Sunt disponibile 5 posturi astfel: un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service şi un consultant vânzări. Toate poziţiile sunt pentru Bucureşti.

În descrierea fiecărui post apare mesajul „Pentru că ne pregătim de intrarea noastră în România, căutăm să recrutăm un (funcţia) care să se alăture noii noastre echipe în București.”

Cererea de maşini Tesla a crescut în România, doar în 2020 fiind înmatriculate 56 de unităţi. În acest moment pe şoselele din ţara noastră ar fi în circulaţie 143 de automobile Tesla, iar numărul acestora va creşte şi mai mult de anul viitor.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.