După tombola pentru Sony PlayStation 5, Altex organizează în acest weekend o tombolă şi pentru Xbox Series X

Hardware

Cererea foarte mare şi stocul destul de limitat a obligat retailerul Altex să organizeze o tombolă pentru achiziţia consolei Sony PlayStation 5. Pentru cele 660 unităţi aflate în stoc au existat mii de cereri, însă organizarea uşor deficitară a fost motiv de scandal (mai multe detalii găsiţi în acest articol).

Nu ştim dacă pentru Xbox Series X există aceeaşi cerere ridicată, însă deoarece Altex are un stoc de doar 200 de unităţi a ales şi în acest caz să realizeze o tombolă. Retailerul a învăţat din greşeli, astfel că aceasta a fost anunţată din timp cu toate detaliile organizatorice necesare.

Cei interesaţi se pot înscrie în perioada 19 – 20 decembrie 2020 (în acest weekend) pe site-urile altex.ro sau mediagalaxy.ro, cu menţiunea că trebuie să facă plata integrală a celor 2499 lei (preţul consolei). Această plată îi înscrie doar în tragerea la sorţi, aceasta urmând a avea loc pe data de 21 decembrie 2020, ora 11:00 (luni).

Participanții care nu vor fi extrași drept câștigători, vor primi banii înapoi în termen de 48 de ore de la data extragerii.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.