După televizoare, avem şi aparate de aer condiţionat sub brandul Nokia

Hardware

Dacă acum 15 ani brandul Nokia era unul dintre cele mai reprezentantive la nivel global, trebuie să recunoaştem că în prezent acesta nu prea mai reprezintă mare lucru. Chiar dacă HMD Global a încercat să îl readucă în prim plan în lumea telefoanelor, succesul a fost unul de etapă, atunci când încă existau mulţi nostalgici ai numelui.

În prezent vânzările de smartphone-uri Nokia au ajuns la un nivel constant, însă redus şi pentru că acest brand sună încă bine, cei de la Flipkart (un fel de Amazon al Indiei) s-au gândit că ar genera ceva vânzări dacă îl vor aduce pe o gamă variată de produse. Au început cu televizoare şi au continuat cu căşti, TV Box-uri, laptopuri, boxe portabile, iar mai nou cu aparate de aer condiţionat.

Acestea sunt produse şi vândute de Flipkart pentru moment doar în India. Vorbim de aparate de aer condiţionat de buget ce au un preţ de plecare de aproximativ 420 de dolari. Sunt 5 modele, toate vin cu minim Smart Climate Control, tehnologie inverter ajustabilă, sistem de filtre de tip 6 în 1, Wi-Fi şi utilizează agent refrigerant R-32. Modelele cele mai scumpe integrează şi un sistem de purificare a aerului.

Ştiu că pentru moment nu reprezintă interes pentru noi deoarece sunt vândute doar în India, însă cum gama de televizoare Nokia a ajuns oficial şi în Europa la începutul lunii noiembrie, aşa şi aceste aparate de aer condiţionat ar putea ajunge în Europa prin 2021.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.